Brandwondencentrum Maasstad ZH

Voor een patiëntenvoorlichtingsfilm over het brandwondencentrum van het Maasstad ziekenhuis, heb ik de rol gespeeld van een vrouw die 2 jaar geleden ernstige brandwonden heeft opgelopen na een ongeluk met Bio-ethanol.

Deze vloeistof, bedoelt voor o.a. gashaarden en sfeerlichten, is zeer snel ontvlambaar. Al bij 80gr. ontsteekt er een vlam, in dit geval was mevrouw verbrand in haar gelaat, hals, borst, gedeelte van de buik en beide armen.

Mevrouw heeft een lang traject afgelegd in het Brandwondencentrum van het Maasstad ziekenhuis, alwaar zij ook geopereerd is.

Tijdens de gehele (film)opname dag is zij aanwezig geweest om aanwijzingen te geven en voor een interview waarin zij de nadruk legt op de gevaren van het gebruik met Bio-ethanol.

Ik heb ontzettend veel respect voor deze dame die na een relatief korte periode en dankzij de geweldige verzorging in het brandwondencentrum een heel mooi genezingsproces heeft gehad en zeer positief in het leven staat!

Ook heb ik diep respect voor de verpleging, artsen, geestelijk verzorger en diëtiste van het brandwondencentrum die allemaal onderdeel uitmaken van het genezings- en verwerkingsproces na een dergelijk vreselijk ongeval.

Mijn dank gaat uit naar hun en de dame wiens verhaal ik mocht spelen. Het was voor mij een eer om deel uit te mogen maken van deze indrukwekkende film!

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

17.02 | 13:08

Stephanie ik het samen werken met jou en je bedrijf altijd super.
Goed georganiseert en heel gezellig.

...
29.06 | 00:15

Hoi Stephanie ,
ik wilde je nog even bedanken voor de leuke BHV van gisteren.
Ik zie dat de brandwonden van Tiara er ook al op staan :)
Vond de cases erg leuk !

...
11.09 | 08:40
Diverse wonden heeft ontvangen 3
22.03 | 20:26
Welkom heeft ontvangen 3
Je vindt deze pagina leuk