In de krant...

Boy's day! (April 2012)

Mijnsheerenland 27 april 2012

Dat jeugd EHBO A leuk is, weten de kinderen uit groep 8 van OBS de Boomgaard te Mijnsheerenland inmiddels. Dat zij ook af en toe een “verrassingsles” krijgen hierin weten ze ook…maar dat ze die uit...gerekend op de dag dat de meiden een “girls day” (snuffelstage) hebben was met recht een verrassing te noemen!

De ingeplande spelletjes werden heel snel opgeruimd nadat de jongens te horen kregen dat zij een echte “boy’s day” zouden krijgen. Op de vraag wie van hun een vreselijke verwonding wou gingen dan ook alle vingers enthousiast de lucht in. En natuurlijk heb je dan als EHBO team te maken met echte kerels! Van vreselijke brandwonden tot aan gespleten vingernagels en van een diepe snijwond in de hals tot aan een “glasscherf” in de onderarm, de fantasieën en mogelijkheden waren legio.

Bijna 2 uur lang was een lid van het vaste Jeugd EHBO team (tevens gediplomeerd LOTUS) aan het grimeren terwijl een ander lid zich meer dan verdienstelijk maakte met het maken van mooie foto’s. Nadat enkele andere groepen een “kijkrondje” in groep 8 had gemaakt werden de wonden weer afgeschminkt en waren we het er allemaal over eens: dit was een echte BOY’S DAY”!

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

17.02 | 13:08

Stephanie ik het samen werken met jou en je bedrijf altijd super.
Goed georganiseert en heel gezellig.

...
29.06 | 00:15

Hoi Stephanie ,
ik wilde je nog even bedanken voor de leuke BHV van gisteren.
Ik zie dat de brandwonden van Tiara er ook al op staan :)
Vond de cases erg leuk !

...
11.09 | 08:40
Diverse wonden heeft ontvangen 3
22.03 | 20:26
Welkom heeft ontvangen 3
Je vindt deze pagina leuk