Vooruitzicht / Verwachting

Start

Zowel als gediplomeerd trauma/trainings acteur en gediplomeerd Eerste Hulp Verlener/docent Jeugd Eerste Hulp A, heb ik inmiddels behoorlijk wat jaren ervaring opgedaan "in het veld" Daarnaast is StayAlert, met de inzet van gediplomeerd BHV/EHBO instructeurs een zeer brede onderneming te noemen en kunnen wij voorzien in vele behoeften op het gebied van dienstverlening Eerste Hulp en aanverwanten.

  

Wat kan StayAlert voor uw bedrijf betekenen?

 

Flexibel

Als zijn ander weten wij dat onze bedrijfstak geen “9 tot 5” baan is. Daarom is StayAlert 24/7 beschikbaar. Van maandag t/m (indien noodzakelijk) zondag leveren wij onze diensten als genoemd in bovenstaande inleiding.

Als trauma/traningsacteur ben ik inmiddels gewend aan opdrachten verspreidt over het hele land. Derhalve beperkt StayAlert zich niet tot het rayon Zuid-Holland-Zuid maar zijn wij (in overleg) overal inzetbaar.

Breed

Als eerder genoemd heeft StayAlert een breed vakgebied. Naast het leveren van een ervaren trauma/traningsacteurs kunnen wij ook gediplomeerd én zeer ervaren Eerste Hulp verleners leveren voor al uw evenementen (denk aan sport, concerten of  andere festiviteiten waarbij EHBO gewenst dan wel verplicht is)

Ook biedt StayAlert de mogelijkheid tot het volgen van een cursus BHV/EHBO en zullen de mogelijkheden tot het volgen van korte modules altijd bespreekbaar zijn. (Denk aan BLS + AED –volwassenreanimatie-, EHak -EHBO aan kinderen incl PBLS- en LRH –levensreddend handelen-)

Ervaren

StayAlert maakt uitsluitend gebruik van de diensten van ervaren trauma/trainingsacteur(s) en Eerste Hulp Verleners. Ook bij evt. cursussen/opleidingen BHV of EHBO werken wij met uitstekend gerefereerde instructeurs.

Bovenstaand is in het kort een kleine beschrijving van wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Ook als u zelf uw opleidingen met eigen instructeurs verzorgt, bent u bij StayAlert in ieder geval aan het juiste adres voor uitstekende trauma/trainingsacteur(s)

Graag nodigen wij u uit onze website te bekijken waar u, naast informatie, een goed beeld zal krijgen van o.a. de werkzaamheden bij diverse opleidingen en oefeningen.

Wilt u meer informatie of de mogelijkheden bespreken die wij als StayAlert voor u kunnen betekenen?

Mail ons gerust op: info@stay-alert.nl

 

 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

17.02 | 13:08

Stephanie ik het samen werken met jou en je bedrijf altijd super.
Goed georganiseert en heel gezellig.

...
29.06 | 00:15

Hoi Stephanie ,
ik wilde je nog even bedanken voor de leuke BHV van gisteren.
Ik zie dat de brandwonden van Tiara er ook al op staan :)
Vond de cases erg leuk !

...
11.09 | 08:40
Diverse wonden heeft ontvangen 3
22.03 | 20:26
Welkom heeft ontvangen 3
Je vindt deze pagina leuk